huisvanlogoklein   

Welkom op de persoonlijke pagina voor het Huis van…

“To pay it forward: respond to a person’s kindness to oneself by being kind to someone else”

De missie van Huis van… is het bieden van de best mogelijke service aan elke klant. Cliché? Wellicht.

Het kopen van een huis is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Daarom is het erg belangrijk om in alle opzichten zo goed mogelijk geholpen te worden. Huis van… zet daarom net die paar stappen extra ten opzichte van andere kantoren. Notarisafspraak? In het belang van onze klant zijn we er altijd bij, om zeker te weten dat alles duidelijk is. De eerste belastingaangifte? Deze verzorgen we kosteloos, omdat niet van elke klant verwacht kan worden dat hij of zij op de hoogte is van alle belastingregels die gelden nadat een huis is gekocht.

Dit, en veel meer, doen we enerzijds om het traject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en anderzijds om onze klanten te stimuleren onze naam door te verwijzen aan vrienden, familie en relaties. Voor iedereen die twijfelt over het kopen van een huis is het erg prettig om met een aanbevolen adviseur een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Heb je hulp nodig?

We begrijpen dat een huis kopen en een hypotheek afsluiten geen dagelijks kost is voor de meeste mensen. Als je vragen hebt, hoe klein ook… stel ze! Klik hier om met ons in contact te komen

Nieuwe afspraak maken?

Klik hier om een nieuwe afspraak te maken

Veel gestelde vragen

Voor veel gestelde vragen is er een speciale sectie op onze website ingericht. Hier kan je je rustig inlezen op het gebied van hypotheken, startersleningen en andere aanverwante zaken. Klik hier om naar de FAQ te gaan.