Wij zijn Huis van…

De missie van Huis van… is het bieden van de best mogelijke service aan elke klant. Cliché? Wellicht. We lichten dit graag toe met de kernwaarden van onze dienstverlening:

  • Een betere service bieden dan andere kantoren
  • Alles in één-dienstverlening
  • Een informele en toegankelijke benadering

Het kopen van een huis is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Daarom is het erg belangrijk om in alle opzichten zo goed mogelijk geholpen te worden. Huis van… zet daarom net die paar stappen extra ten opzichte van andere kantoren. Een notarisafspraak? In het belang van onze klant zijn we er altijd bij, om zeker te weten dat alles duidelijk is. De eerste belastingaangifte? Deze verzorgen we kosteloos, omdat niet van elke klant verwacht kan worden dat hij of zij op de hoogte is van alle belastingregels die gelden nadat een huis is gekocht. Dit, en nog veel meer, doen we graag om het traject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast is het voor elke relatie prettig dat ze in Huis van… één aanspreekpunt hebben voor het hele traject. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, het onderhandelen van de beste prijs, het bepalen van de meest geschikte bank of het begeleiden bij belastingvraagstukken: de adviseur van Huis van… kan overal bij helpen. Hierdoor is het verleden tijd om zowel met een makelaar, belastingadviseur en hypotheekadviseur te moeten afspreken bij het kopen van een woning. Daarnaast kan Huis van… door het combineren van deze diensten een lager tarief bieden dan als voor elke dienst een aparte adviseur wordt ingeschakeld.

Tenslotte kan het kopen van een woning een abstract proces zijn. Het gaat opeens om hele grote bedragen – waar moet je beginnen? De adviseur van Huis van… komt graag langs op een locatie naar keuze en kan daar stap voor stap uitleggen hoe het proces er uit gaat zien. Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken beperken we ons niet tot kantooruren; ook ‘s avonds en in het weekend is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

Kortom: Huis van… ontzorgt bij het kopen van een huis!